Ознака: социопати

Занимливости

Шест фрази кои социопатите и нарцисоидните луѓе ги користат за да ве излудат

Во еден момент од животот, сите имаме налетано на социопати – луѓе коишто изгледаат невино, но едноставно сакаат да манипулираат со вас од корист.Понекогаш, тоа се членови од семејството, пријатели […]