Ознака: средба со премиерот

Македонија

Штрајкот со глад во Идризово-прекинат

Откако по средба со директорот добиле уверување за средба со Владата на која ќе ги претстават своите барања затворениците во затворот Идризово попладнево одлучија да го прекинат штрајкот со глад. […]