Ознака: среќни тркала

Издвојуваме

Среќни Тркала донесоа ПАСАТ во Скопје

Инстант лозот Среќни Тркала на Државна лотарија на Македонија, донесе уште еден добитник на автомобил VW PASSAT.Добитникот Аце Јовановски овојпат доаѓа од Скопје, а клучевите од автомобилот му ги врачи […]