Ознака: Српска Радикална Партија

Балкан

Федерика Могерини исвиркана од пратениците на Српската Радикална Партија

Високата претставничка на Европската Унија за надворешна политика и безбедност, Федерика Могерини, денеска во Собранието во Белград беше исвиркана од пратениците на Српската Радикална Партија, кои викаа „УА“ и „Србија, […]