Ознака: стадионот “Филип Втори“

Македонија

Стадионот “Филип Втори“ ќе се преименува во Национална арена “Тоше Проески“

Во 2009 година некогашниот Градски стадион беше преименуван во Национална арена “Филип Втори“, а во 2016 и 2017 година го носеше името “Телеком Арена“. Владата на денешната седница одлучила стадионот “Филип […]