Ознака: Стеван Стевица Томашевиќ

Црна хроника

СТЕВИЦА ГО НАПАДНА АЈКУЛА ДОЛГА 7 МЕТРИ: Ова е вистината за смртоносниот напад во Црна Гора!

Единствениот познат напад на ајкула врз човек на црногорското приморје со трагичен крај, се случи на 13 јули 1955 година.Тројца студенти, веслајќи, застанале во близина на рамна карпа на Могрен, […]