Ознака: тибетски монах

Живот

Дневна доза на мудроста на Тибетанскиот монах: Прочитајте го ова и веќе никогаш нема да бидете нервозни …

Постоеше еден тибетски монах кој во животот важел за светски човек. Кај него доаѓале луѓето по совет дури и од најдалечните земји, а важел за личност која отсекогаш е смирена […]