Ознака: ФАЛС

Издвојуваме

Мицковски објавува „корегирани“ документи на Фејсбук, за замајување на членството се брише СЕВЕРНА

Мицковски објавува „корегирани“ документи на Фејсбук, за замајување на членството се брише СЕВЕРНА. Се поставува прашање зошто пратеничката група на Мицковски не предлага амандмани само со РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, ако не […]