Ознака: фудбалски терен

Меѓународен фудбал

Државна граница на фудбалски терен: Оние што одат по топката мора да носат пасош со себе!

Третина од игралиштето на ФК Партизан од Костајница ѝ припаѓа на Хрватска, а остатокот на Република Српска. Клупите за резервни играчи исто така се во Хрватска, па тие го гледаат […]