Ознака: Хамза бин Ладен

Вести

Хамза бин Ладен е новиот лидер на организацијата од татко му: “Ќе дојдеме и ќе го почувствувате тоа”

Уште од мали нозе Хамза бил подготвуван да биде новиот лидер на терористичката организација Ал Каеда.ФБИ ги објави писмата кои Хамза ги пишувал на 22 години, а во кои им […]