Ознака: холивудски убавици

Фото

Фото: Кога холивудските убавици јадат мрсна храна

Секојдневно сме навикнати да гледаме како овие убавици се опседнати со килограмите, целулитот, доброто тело, физичката подготвеност и слично. Но папараците, кои се во постојана војна со нив, ги фатија […]