Ознака: Христина Трипуновска

Вести

Која е Христина Трипуновска, сведокот на СДСм?

Христина Трипуновска од Теарце е вработена во аптеките на Зегин како фармацевтски техничар. Од нејзиното вработување неколку години работела во аптека во Скопје, при што од страна на Зегин од […]

Вести

Членови на СДСМ лажно сведочат пред ДИК

По лажните сведочења за наводен Бугарски воз на гласачкото место, вистината е обелоденета.На социјалните мрежи се појавија информации дека всушност се работи за членка на СДСМ, која јасно се гледа […]