Ознака: јавачка

Љубов и секс

Еве што најчесто им поминува на жените низ глава додека се врз мажите во кревет!

„Каубојска“, „јавачка“ или едноставно „одозгора“ – не е важно како ќе ја наречете секс позата во која жената е врз мажот, но едно е сигурно – не се сите жени […]