Ознака: Џиџи Бекали

Меѓународен фудбал

ФАНОВИТЕ РАЗОЧАРАНИ: Трофеен фудбалски клуб и поранешен европски првак повеќе не постои!

Најтрофејниот романски клуб и поранешен европски првак, Стеауа повеќе не постои! Ова е одлуката на Врховниот суд на Романија кој пресуди во корист на Министерството за одбрана.На славниот клуб чиј […]