Ознака: Џон Кару – трансфер во Интер

Меѓународен фудбал

Пропадна трансферот на Кару во Интер

Екипата на Интер официјално го прекина трансферот на норвежанецот Џон Кару поради тоа што не ги помина медицинските тестови, односно, неговата физичка подготвеност не е на задоволително ниво. „Фудбалскиот клуб […]