Ознака: 11 декември

Вести

Партиите пред договор: Избори на 11 декември, СДСМ заминува од Владата по изборите

Петнаесет смени на раководни позиции и 10% од хоризонталните смени направени од 2014 година во МВР. Министрите на СДСМ по изборите си заминуваат од позициите во Владата.Ваков договор е пред […]