Занимливости

Занимливости

Се разведе прочуениот австриски монструм Јозеф Фрицл

Австрискиот монструм Јозеф Фрицл кој својата ќерка Елизабет ја држеше во заробеништво во подрум 24 години сексуално ја злоставувал и со неа имал седум деца, се разведе од својата сопруга, […]

Технологија

Lenovo P700i – Dual SIM smartphone

Марката Lenovo на сите ни е добро позната по своите преносни компјутери. Но, во своето портфолио имаат и мобилни телефони. Еден од нив е објавен под името Lenovo P700i.   Производот е објавен […]

Автомобилизам

Нов Audi RS3 пристигнува 2014 година

Последниот Audi RS3 модел, основан на претходната генерација А3, често добиваше лоши критики, а како најголем недостаток се посочени неговите управувачки карактеристики. Како RS моделите обично доаѓаат на крајот на […]

Автомобилизам

100 илјади евра за автомобил стар 109 години

Британската компанија Vauxhall, филијалата на германскиот Opel, може да се пофали со долга и богата историја, основана 1857 година. Својот прв модел, компанијата го произведе 1903 година, кој имал 5 […]