Занимливости

Занимливости

Глупостите на Американските туристи

Вработените во туристичките агенции се среќаваат со разновидни прашања, меѓутоа некои од нив се навистина несфатливи, за вас издвоивме неколку прашања кои “паметните” Американци ги поставиле во туристичките агенции.  – Една […]

Занимливости

Запрепастувачки фотографии кои не се правени со Фотошоп

Судејќи по фотографииве, луѓето од минатото немале исто гледиште за страшното и чудното како ние денес.    1.Откако ќе ја погледнете оваа фотографија, можеби прво на памет ќе ви дојде […]

Вицотека

100% ќе се согласите! Ова е најубавата пеперутка во светот!

Дали ова е најубавата пеперутка?На прв поглед можеби нема да ви остави посебен впечаток, но кога ќе видите како оваа пеперутка знае да лета, со сигурност ќе се воодушевите! Погледнете […]

Занимливости

Најинспиративни кујни на годината

Кујната се смета за срцето на домот – збиралиште за семејството, извор на домашно-готвените јадења, и нашето омилено место за време на забава. Најдобрите кујни се истовремено функционални и лични. […]

Занимливости

ЕМ СЛАТКО, ЕМ КОРИСНО: Кој сака да има многу ПАРИ, на Бадниковиот ден треба да изеде ПЛОД ОД ОВА РАСТЕНИЕ

Бадник го најавува големиот христијански празник Божиќ. Тој ден внесуваме бадниково гранче во нашите домови, а семејството се собира на посна вечера.Бадник го најавува големиот христијански празник Божиќ. Тој ден […]

Занимливости

Полубратот на Обама со политичка кариера во Кенија

Полубратот на Американскиот претседател Барак Обама, планира да ги следи стапките на својот брат во политиката, но сепак поскромно со политичка кариера за Гувернер на Кенија. Малик Обама е роден […]

Занимливости

ШОКАНТНИ РЕЗУЛТАТИ од анкета: Повеќе верувате во Господ или во вонземјани

Британците повеќе веруваат во вонземјани отколку во постоење на Господ!Испитувањето е спроведено на 1500 возрасни лица и 500 деца (на возраст од 8 до 12 години), покажа дека повеќе од […]