Засилете го вашиот имунитет за 15 секунди!

Веројатно се чини дека е невозможно, но рускиот лекар Сергеј Бубновски тврди дека ова е една од најуспешните методи за подигнување на имунитет, а потребни ви се само 15 секунди дневно.Ако имате слаб имунитет и често ви се случува да настинете, ниту еден грип не ве заобиколил и имате алергиски реакции на се, морате да го пробате овој неверојатно лесен трик.

Наполнете ја кадата или некој сад со ладна вода. Најдобро е да додадете малку мраз во водата. Потоа ставете ги нозете во водата и така држете ги петнаесетина секунди, а потоа извадете ги, избришете ги со пешкир и облечете воленени чорапи.
Правете го ова секој ден и вашиот имунитет веднаш ќе профункционира. Ниту една болест нема да ви може ништо.
Немојте да се плашите дека ќе настинете, напротив!
 Ако имате слаб имунитет и често ви се случува да настинете, ниту еден грип не ве заобиколил и имате алергиски реакции на се, морате да го

Пронајдете не на следниве мрежи: