БЛОКИРАНА ПОМОШ ОД НАД 100 МИЛИЈАРДИ ЗА УКРАИНА И ИЗРАЕЛ! Републиканците се загрижени за „НЕХУМАНА воена стратегија“ против Палестинците

Пронајдете не на следниве мрежи: