(Видео) Гледачите на Инфомакс одлучија: Јакимовски е победник во денешната претседателска дебата

Гледачите на Инфомакс одлучија дека Стевчо Јакимовски победи во денешната претседателска дебата.

На почетокот на дебатата, која се коментираше во живо на Јутјуб каналот на Инфомакс во коментари од дебатата објавивме линк до анкета, со репрезентативен примерок на испитаници. Во продолжение, резултатите од анкетата.

Во продолжение денешните Тешки муабети со коментар во живо на претседателската дебата.

Пронајдете не на следниве мрежи: