(Видео) Зоран Заев со цела поддршка за СДСМ: Немаме нови години за губење, да гласаме сите за европска иднина!

Да гласаме сите за европска иднина!

Ако се грижите за сопствената македонска земја, ако си го сакате својот народ, ако верувате во европскиот пат на татковината, ако не сте подготвени да се предадете и откажете од иднината, СДСМ и коалицијата за европска иднина се единствениот избор!

Немаме ние нови години за губење од оние кои божем Македонија ќе ја направеле ГОРДА, а истите тие цели 11 години ја правеа ГРДА.

Пронајдете не на следниве мрежи: