Видео: Интересна покана за матурска забава

Пред полн школски двор еден дечко избрал многу интересен начин да ја покани својата симпатија на матурска вечер.
За да биде сигурен дека девојката ќе се согласи да оди со него тој играл хип хоп во златно шорцеви пред цело школо.
Погледнете го видеото од ова навистина храбо момче…Пред полн школски двор еден дечко избрал многу интересен начин да ја покани својата симпатија на матурска вечер.

Пронајдете не на следниве мрежи: