Видео: Интересно бебе кое на се одговара со не

Бебињата се секогаш интересни пред камера, било да се смеат, ќутат или пак спијат.
Но, ова бебе не знае да каже ништо друго освен „ не, не , не….не “.
Погледнете.Бебињата се секогаш интересни пред камера, било да се смеат, ќутат или пак спијат.

Пронајдете не на следниве мрежи: