Видео: Кавга во куќата на Големиот брат меѓу Жељко и Majа

Нема мир во куќата на “Големиот брат”! Во ноќта меѓу неделата и понеделникот имаше вербален судир помеѓу Жељко Стојановиќ и Маја Николиќ, кои разменија тешки навреди.
Пејачката му кажа на близнакот дека е “глупава неговата мајка”, која го предизвика и налути Стојановиќ.
– Ти си никој и ништо. Каде ја гледш мајка ми тука, па да можеш така да разговараш. Што ќе правиш ако таа ова го гледа, па дојде од Париз и ти удри шлаканици. Ти си идиот и ментална и имаш многу малку талент, но не си човек. За местата каде што настапуваш никогаш не сум чул. Одиш низ куќата и правич сплетки. Лицемерна си, и се вртиш како штука – рече Жељко Николиќ, а таа се насмевнуваше цело време, со коментар дека е болен и треба да се лечи.
Како потсетување, Маја Николиќ е практично скарана со сите во куќата на “Големиот брат” и постои сомнение дека тоа е нејзината тактика за да победи во шоуто.Нема мир во куќата на “Големиот брат”! Во ноќта меѓу неделата и понеделникот имаше вербален судир помеѓу Жељко Стојано

Пронајдете не на следниве мрежи: