Видео- Маја: Жарко признај дека си геј

Маја Николиќ не престанува да ги провоцира останатите учесници во куќата на Големиот Брат. Таа прво ја нападна Маја Волк за нејзината изјава дека имала секс со пет мажи, па и кажа дека тоа е страшно за една професорка.
После тоа продолжи со Жарко:
-Жарко дали ти сакаш мажи или жени? Да слушнам, конечно да се декларираш јавно дали си хомосексуалец, затоа што тоа не  е срамно. Моите двајца најдобри пријатели се хомосексуалци. Толку многу ги мразиш жените и постојано правиш сплетки, па  барем кажи јавно дека ги мразиш жените и те привлекуваат мажи.
Имено, конфликтот на Маја и близнаците трае веќе подолго време.
 Маја Николиќ не престанува да ги провоцира останатите учесници во куќата на Големиот Брат. Таа прво ја нападна Маја Во

Пронајдете не на следниве мрежи: