Видео: Погледнете го првиот настап на Венди од 1991!

Пејачката, тогаш сосема природна, без силикони, прв пат се појави на телевизија во доцната емисија на Минимакс.
Таа ги анализира сите станари во куќата на “Големиот брат”, филозофира за се и сешто, но тешко е да ја препознаете Венди во почетокот на нејзината кариера, кога во 1991 година се појави на шоуто на покојниот Милован Илиќ Минимакс на поранешната телевизија “Политика“.
Без пластична хирургија, Венди изгледаше сосема поинаква во “Минимаксовизија” .Пејачката, тогаш сосема природна, без силикони, прв пат се појави на телевизија во доцната емисија на Минимакс.

Пронајдете не на следниве мрежи: