Видео: Серијалот „ Крвта не е вода“ доби своја пародија

Овој серијал беше мета на критики на многу критичари. Па денес ви го претставуваме ова смешно видео, односно пародијата која што е направена токму од „омилените“ детали од серијалот.
Во продолжение погледнете го видеото.
 Овој серијал беше мета на критики на многу критичари. Па денес ви го претставуваме ова смешно видео, односно пародијат

Пронајдете не на следниве мрежи: