Видео: Таа го запросува,а тој не знае на која страна магла да фати

Кутрата девојка од Бразил. Се скоцкала, се дотерала во венчален фустан. Ги повикала сите пријатели, сите со апарати и камери за да го овековечат моментот кога таа ќе го запроси нејзиниот момче, Бруно.
Никој не мислеше дека работата ќе излезе целосно надвор од контрола. Кога Бруно ја виде девојка му како го чека во белата венчаница, се фати за глава и избега, за по некој момент да се врати и на сила да ја стави во колата.
Кој беше позасрамен, не се знае. Дали таа бидејќи беше одбиена, или Бруно што не знаеше на која страна да избега. 
извор: буквар.мкКутрата девојка од Бразил. Се скоцкала, се дотерала во венчален фустан. Ги повикала сите пријатели, сите со апарати и

Пронајдете не на следниве мрежи: