ВИДЕО: Чуден пронајдок-пиштол за ставање на кондоми

Еден американски претприемачки гениј создаде алатка да им помогне на милиони луѓе од целиот свет кои се борат со напорното ставање на кондоми.
Со оглед на тоа дека неговиот изум има многу недостатоци, вклучувајќи ги и болните последици, се обратил на фондацијата Бил и Мелинда Гејтс во нивната акција “Кондом предизвик” за борбата против ХИВ, со надеж дека со тие средства ќе му помогнат да ја развие својата идеја.
 Еден американски претприемачки гениј создаде алатка да им помогне на милиони луѓе од целиот свет кои се борат со напор

Пронајдете не на следниве мрежи: