Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? – говореше Нола Исмајловска

Loading...

Влатко Ѓорчев и Никола Мицевски гласале за АРМИЈА НА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА? Како и друго 5 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ.
Како што може да се види во видеово за ова беа обвинети од говорницата на парламентот, нешто пред да се распушти истиот…

За АРМИЈА НА СЕВЕРНА ГЛАСАЛЕ И ЃОРЧЕВ ВЛАТКО…

За АРМИЈА НА СЕВЕРНА ГЛАСАЛЕ И ЃОРЧЕВ ВЛАТКО…

Gepostet von Александар Македонски am Montag, 17. Februar 2020

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...