(Во живо) ДИК ја соопшува финалната одлука

Државната изборна комисија во моментов одржува прес-конференција каде ги соопштува деталите кога и каде ќе се прегласува.

Во моментов се одржува 105-та седница на ДИК. Со прегласувањето може да дојде до промена на мандатите во петтата и шестата изборна единица.

Погледнете повеќе во продолжение:

Пронајдете не на следниве мрежи: