Глобалното затоплување може да ја извади Македонија на море?

Loading...

Научниците секојдневно ги следат природните процеси. Земјата е во сериозна опасност заради глобалното затоплување и ефектот на стаклената градина. Научниците веќе направиле проценка кои градови би можеле да исчезнат, односно целосно да бидат поплавени. Погледнете го овој краток документарец податоците што ќе ги видите се застрашувачки. Доколку не ја почитуваме природата температурите ќе растат.

loading...
Loading...