Доказ: Миленко праќа љубовни воздишки на Мери, Гусар да не се мешал негова била оваа лавица

Loading...

Ти па Мери, цел работен век со проблеми!
Закани, неплатени придонеси, пари на рака!!!
Ахххх, бељаџике мала…
Мери ма, признај дека само јас те “нападнав” со ЧЕЖЊА.
Напад нежен, влажен, емотивен и романтичен.
Се распрашував дали малку си се здебелилка, или не. Дали ги носиш идтите маички…
И, така…
Еден збор беше пишан: ЧЕЖЊА.
А, еве ти сега да видиш како личи напад од ропак и идиот.

Следете не на Фејсбук. Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!! За 5Г контроверзата ПРОЧИТАЈТЕТУКА.
loading...