Историски рап дуел-Клеопатра против Мерлин Монро

Праисториската убавина на Клеопатра наспроти безвременската убавина на глумицата Мерлин Монро не е единствената борба. На Јутуб има многу интересни рап песни „Epic Rap Battles of History“ во кои се ставени историски ликови како се натрпеваруваат еден против друг. Ние го издвоивме Клеопарта против Мерлин Монро, а на вас оставаме да си одберете ваш омилен дуел.Праисториската убавина на Клеопатра наспроти безвременската убавина на глумицата Мерлин Монро не е единствената борба.

Пронајдете не на следниве мрежи: