,,Каменот доаѓа од близу‘‘ во вистинска смисла, кога другарот ќе те залепи (видео)

Loading...

,,Каменот доаѓа од близу‘‘ е една од македонските поговорки кои со тек на времето се создавале но и ја имале својата примена. Примената најчесто била да се објасни некоја ситуација. Но во случајов на видеово, оваа поговорка ја добива својата вистинска смисла на зборот, односно можеме да кажеме дека митот за оваа поговорка е потрден. Двајца другари сакаат да мавнат нешто со камен , но по некоја случајност едниот се најде на патот на каменот, погледнете што се случи:

???? ? ????? ??? ??? ?? ?????? ???

Gepostet von The Glasgow Bible am Samstag, 8. Dezember 2018

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...