Најлошата сцена на убиство во историјата на филмот

И кога мислиш дека е готов, ти си тој на кого му нема спас. Звучи како најавна шпица за Чак Норис, зарем не?
Но, верувале или не, не се работи за Чак Норис, туку за најдобриот турски актер на сите времиња, во најдобриот турски филм на сите времиња. До ден денес некои Турци раскажуваат за тоа како сè уште понекогаш го слушаат неговиот крик. И кога мислиш дека е готов, ти си тој на кого му нема спас. Звучи како најавна шпица за Чак Норис, зарем не?
И кога мислиш дека си го убил со пет куршум, тој не потклекнува.

Пронајдете не на следниве мрежи: