Раста итно хоспитализиран, раперот со неподносливи болки!

Раперот Стефан Ѓуриќ – Раста денеска е итно хоспитализиран.

Во болница дошол со силни болки, а го донела неговата девојка Марија Балабан.

Според Телеграф, Раста отишол во болница поради неподносливи болки во ‘рбетот.

Пронајдете не на следниве мрежи: