Сакате заоблен и стегнат задник? 20 минути ефикасни вежби кои мора да ги правите секој ден

Доколку сакате цврст и затегнат задник, треба веднаш да почнете да тренирате.

Ви предлагаме комплет домашни вежби во траење од 20 минути.
Правете ги секој ден и вашите напори сигурно ќе бидат наградени.

Погледнете го планот за обука:

Пронајдете не на следниве мрежи: