Урнебесен скеч на К-15 поврзан со името: К.У.Р. Македонија

Loading...

Многу луѓе во Макаедонија викаа дека К-15 се секогаш пред времето, нивните сатирични скечови ненкако потајно секогаш ја предвидуваа иднината на Македонија. К-15 на големо разочарување на обожавателите долго време веќе не постојат, но нивните скечеви сеуште уриваат рекорди на социјалните мрежи. Ние го избравме скечот поврзан со промената на името. Погледнете го видеото

loading...
Loading...