(Фото) Кој ви е крив што народот не ви ги сака кандидатите – Претседател неможе да биде оној кој вика ДА, кога народот вика НЕ!

За работите да бидат појасни!

Кој ви е крив што народот не ви ги “харесва” кандидатите.
Едвај за дебата се наканивте!
Не можете ни е една конфронтација на обична анкета што не сте ја нарачале да поднесете
Претседател неможе да биде оној кој вика ДА, кога народот вика НЕ!

Пронајдете не на следниве мрежи: