(Фото) Не знаат кој каде им е носител на листа? ДПМНЕ го утна билбордот на Ковачки

ДПМНЕ го утна билбордот на Драган Ковачки, кој е носител на пратеничката листа на партијата во изборната единица три. Но, некој таму малку ги помешал работите, па на билбордот на Ковачки е напишано дека е носител во ИЕ2.

Пронајдете не на следниве мрежи: