Jaкимовски: Кого лажеш Мицкоски за уставните измени?

Баба лаже трап не лаже!

Сега и Германскиот пратеник Бајер го потврдува она што јас со години ви го велам.
Стигна потврдата.

Дома глумат патриоти а надвор коленичат и ветуваат дека ќе го сменат Уставот само прво да дојдат на власт.
Вакви лажови, вакви измамници оваа држава и овој народ не паметат. Кого лажеш Мицкоски⁉️

Твоите гласачи дома или твоите сестрински партии надвор? Едно зборуваш на митинзи, друго по амбасади и кабинети, но и на твоите лаги ќе им дојде крајот многу брзо.

Пронајдете не на следниве мрежи: