“Jackass” на хрватски начин

Loading...

Сите знаат дека екипата на “Jackass” на ЕМ-ТИ-ВИ која беше предводена од лудиот Џони Ноксвил има свои наследници во целиот свет, па така и во Хрватска.
Сепак една група на момчиња од Мркопија одлучила да оди чекор понапред и на своите обожаватели одлучиле да им се претстават во свој стил. Тие за потфатот избрале возење на санка прикачена на Фиат Пунто, а снимката од својата опасна забава ја објавиле и на Јутуб.
Всушност, тие биле доволно паметни за да стават кациги, па нивната варијанта од трикот не е толку опасна по животот како што тоа знаеа да го направат нивните американски колеги, а се тоа како изгледа можете да видите во следното видео.  
Сите знаат дека екипата на “Jackass” на ЕМ-ТИ-ВИ која бе

loading...