Интервјуа

Интервјуа

Ексклузивно интервју со моделот Дорис Турчинович

Познатиот српски модел Дорис Турчинович е родена во 1989-та година во Нови Сад. Покрај манекенство, таа учествувала на неколку избори за мис. Ја има освоено титулата за прва придружничка на […]

Интервјуа

Влатко Илиевски: Сакам да направам одлична забава со многу музика, гитари, песни

Во пресрет на промоцијата на својот нов албум “Нека биде по твое“ и најавата за претпразничен концерт, разговаравме со Влатко Илиевски за неговите подготовки пред овој концерт, за неговите идни […]

Интервјуа

Ексклузивно интервју на Елена Ристеска

Ви го претставуваме ексклузивното интервју на нашата прекрасна Елена Ристеска за нашата редакција. Да почнеме со твоето враќање на сцената. Зошто беше отсутна? – Приватни причини.Сакав малку да ме снема, […]

Интервјуа

Шапуриќ: Локалната и централната власт заеднички да се борат за искористување на европските фондови

Локалните власти во Македонија, со помош на централната власт, треба заедно да работат на поголемо искористување на европските фондови наменети за поддршка на локални проекти, вели Зоран Шапуриќ, претседател на […]