Отиде сукњичката! Сите гледаа во секси газињата на оваа скриена камера, но она што е чудно се ГАЌИЧКИТЕ!

Острото око забележува…Секси скриената камера е многу инспиративен вид на провокативни видеа, а во ова е снимена реакцијата на жените кога на сред улица им ги подигаат здолништата и ги откриваат нивните задници.
Сценариото е следново: Жени приоѓаат на мини-тезга на која се продаваат парфеми, а одзади им закачуваат штипка, закачена на конец. Штом конецот се повлече, нивната сукњичка лета во воздух откривајќи го задникот на жртвата на оваа несолена шега.
Но, освен што сите девојки имаат совршено извајан задник од соништата, вниманието дополнително го привлекува еден факт врзан за гаќичките. Сите носат танга! Обратете внимание: Сите десет жртви имаат на себе танга, освен можеби една или две, кои немаат танга, но сепак имаат еротски веш.
Па добро, претпоставувавме дека ваквите скриени камери претежно се лажни, но можевте барем малку да поработите на убедливоста! Но, да не претеруваме со осудување: Видеото е вистинско уживање.
Секси скриената камера е многу инспиративен вид на провокативни видеа, а во ова е снимена реакцијата на жените кога на сред улица им ги подигаат зд

Пронајдете не на следниве мрежи: