Tрајановски: Дали понудата помеѓу ДПМНЕ и СДС е иста и нема за што да се дебатира?!

Македонија се наоѓа пред многу клучни одлуки кои треба да го трасираат патот и иднината на државата.

Најголемите политички партии на овие избори нудат “Татковци/Мајки на нацијата” кои избегнуваат соочувања и не сакаат да дебатираат за овие важни прашања.

Дали е прво сериозно, а потоа и нормално ова да им се нуди на граѓаните како идно лидерство, а граѓаните во оваа оскудна понуда треба да ја гледаат и препознаваат својата иднина?

Какво лидерство им се нуди на граѓаните од ВМРО и СДСМ?

Дали понудата е иста и нема за што да се дебатира?

Фејсбук статус на заменик градоначалникот на Град Скопје од ГРОМ, Александар Трајановски.

Пронајдете не на следниве мрежи: