Ознака: агнеса ордановска

Сцена

Орданоски по одморот на Пелистер – Мојот живот оди во нови предизвици, побара правен совет јавно за разводот!

Орданоски по одморот на Пелистер – Мојот живот оди во нови предизвици Екс-директорот на АЕК, Роберт Орданоски, по објавата на Фејсбук дека се разведува од неговата сопруга Агнеса, денеска објави […]

Сцена

Aгнеса не е повеќе Орданоска, го смени презимето во Органџиева

Aгнеса не е повеќе Орданоска, го смени презимето во Органџиева Oткако екс директорот на АЕК, Роберт Орданоски, на Фејсбук објави дека неговата сопруга Агнеса Орданоска побарала развод, наводно затоа што […]