Ознака: алуминиумска фолија

Сцена

Кога ќе видите што Ирина Шајк носи на главата додека се сонча, на одмор ќе понесете само алуминиумска фолија

Да ја сретневте овие денови на езерото Гарда во Италија, сигурно  ништо немало да ви  биде јасно.Таа е еден од најуспешните модели на светот, но за време на своите слободни […]

Занимливости

Генијален трик после кој никогаш повеќе нема да морате да миете садови!

Мили  студенти и  сите останати млади  мрзливи луѓе на овој  свет  кои мразите да миете садови- имаме трик за вас после кој  вашиот живот никогаш повеќе нема да биде ист. […]