Ознака: Барселона

Меѓународен фудбал

Верност кон Барса, Чави ја одби експресно понудата од Анжи!!!

Чави Хернандез ја одби понудата од руски Анжи која гласеше неверојатни 21 милион евра годишна заработка. Чави не е заинтересиран за заминување во Русија, а моментално е во преговори со […]

Меѓународен фудбал

Анжи со „МЕГА-ПОНУДА“ за Чави, 21 милион евра плата годишно!!!

Рускиот фудбалски клуб Анжи според одредени шпански медиуми спрема неверојатно богата понуда за ангажман на фудбалерот на Барселона, Чави. Според информациите кои ги пренесуваат повеќето шпански медиуми, се вели дека […]

Меѓународен фудбал

Анжи спрема „МЕГА-ПОНУДА“ за Чави, 21 милион евра плата годишно!!!

Рускиот фудбалски клуб Анжи според одредени шпански медиуми спрема неверојатно богата понуда за ангажман на фудбалерот на Барселона, Чави. Според информациите кои ги пренесуваат повеќето шпански медиуми, се вели дека […]